Je telefoon gebruiken om muziek mee te maken is tegenwoordig helemaal niet vreemd meer. Waar je tien jaar geleden nog kritische blikken zou krijgen als je dit vertelde, is het tegenwoordig veel meer mainstream geworden. En hoe relaxt is het om samen met je vrienden op jullie telefoons met gepersonaliseerde telefoonhoesjes overal waar je maar wilt muziek te kunnen maken? In dit artikel bespreken we de beste apps die je hiervoor kunt gebruiken.

Voicerecorders

Als echte muzikant weet jij als geen ander dat inspiratie op de meest vreemde momenten kan komen. Dit kan midden in de nacht zijn als je in bed ligt te woelen, onderweg naar school in het openbaar vervoer of op je werk. Het bij de hand hebben van een voicerecorder is dan zeker geen overbodige luxe. Die diepzinnige tekst, scherpe zinsnede of dat fijne deuntje spreek je dan heel eenvoudig in op je voicerecorder zodat je het niet kunt vergeten. Later kun je het terugluisteren zo vaak als je maar wilt.

Music Maker Jam

Met de app Music Maker Jam kun je een groot arsenaal aan muzieksoorten produceren en heb je de keuze in meer dan 100 muziekstijlen. Er is dus voor ieder wat wils in deze app, of je nu van rock, dubstep, dance of hiphop houdt. De app bevat een mixer met maar liefst 8 kanalen, waardoor je jouw muzikale creativiteit de vrije loop kunt laten. Het is zelfs mogelijk om je eigen zang toe te voegen aan je nummers.

Smule

Met deze applicatie zorg je ervoor dat je jouw zangkwaliteit een boost geeft. Smule is dus in feite een karaoke-app waarmee je kunt oefenen op die ene hoge noot. Kies je favoriete genre, selecteer een nummer en je kunt direct beginnen.

Author nathan
Published
Categories Muziek 70's - 80's
youplay