Apple producten worden veelal gebruikt voor het creëren van muziek. De verschillende programma’s die het elektronicamerk in de afgelopen aantal jaren op de markt heeft gebracht, maken het voor veel muzikanten een stuk makkelijker om zelf muziek te leren maken. Omdat deze programma’s erg toegankelijk zijn, is het voor veel mensen eenvoudiger om te leren hoe je precies met deze programma’s moet omgaan. Voorwaarde is wel dat je een aanleg of interesse hebt voor muziek.

Maar waar kun je deze programma’s dan precies vinden? Hieronder volgen twee Apple programma’s die je voor je eigen muziek zou kunnen gebruiken.

GarageBand

Dit is misschien het eerste programma wat je te binnen schiet als je denkt aan Apple muzieksoftware. Het programma staat nu al een aantal jaar bekend als misschien wel het meest toegankelijke programma dat je kunt gebruiken om je eigen muziek op te nemen. Met behulp van dit programma is het niet eens nodig om heel diep in te gaan op alle technische zaken. Het programma doet het meeste werk namelijk al voor jou. Uitstekend voor beginners, dus!

Dit programma helpt je bij het verkrijgen van een professionele sound en geeft je zelfs de mogelijkheid om muziek op te nemen zonder dat je zelf de instrumenten hebt.

Logic Pro X

Als je gevorderd bent in muziekproductie, is Logic Pro X misschien een beter programma voor jou. Dit programma zorgt er niet alleen voor dat je muziek professioneler gaat klinken, maar ook dat het professioneler gaat zijn. Het programma is zeer professioneel en biedt een ontzettend grote bibliotheek aan geluiden en andere professionele snufjes.

Logic Pro X is daarbij uitstekend voor mensen die GarageBand al goed kennen. Als je met GarageBand bent begonnen, is Logic Pro X de logische tweede stap. De twee programma’s lijken op elkaar, wat betekent dat je een grote voorsprong hebt op iemand die nog nooit met GarageBand heeft gewerkt.

Waar te vinden?

Apple producten staan helaas niet bekend als voordelige producten. Als je nog niet zeker weet of deze programma’s iets voor jou zijn, is het misschien een grote stap om een grote investering te maken. In dat geval kan mresell je hierbij helpen. Dit bedrijf biedt tweedehands, refurbished Apple producten aan, tegen een zeer scherpe prijs. De producten zijn altijd in een goede staat en je krijgt zelfs twaalf maanden garantie op ieder product dat je koopt. Met deze optie, is het zelfs heel goed haalbaar om deze beginnende muziekcarrière te starten.

Met deze programma’s en deze voordelige mogelijkheid om aan deze programma’s te komen, is er geen enkel excuus om het niet eens uit te proberen. Zeker als je handen al jaren kriebelen om zelf eens van start te gaan.

Author nathan
Published
Categories Muziek 70's - 80's
youplay